Rolluiken

Het plaatsen van rolluiken brengt tal van voordelen met zich mee. Rolluiken zorgen voor een verhoogd comfort van uw woning.

Voordelen van rolluiken

  • Zijn isolerend
  • Bieden extra bescherming tegen inbraak
  • Verduisteren en voorkomen inkijk

Inbouw

Inbouw rolluiken worden geplaatst in een voorziene ruimte boven het raam. Voor het rolluikblad heeft u keuze uit aluminium of pvc lamellen. Voor de afwerking van de lamellen heeft u een uitgebreid aanbod aan kleuren en types.

Opbouw

Opbouw rolluiken worden in ons atelier op het raam gemonteerd. Dit zorgt voor een winddicht en goed geïsoleerd geheel. Net als bij de andere types rolluiken is er een uitgebreid gamma aan kleuren en types lamellen. Bovendien sluit de binnenkast naadloos aan bij uw binnenafwerking.

Voorzet

Heeft u niet de nodige ruimte boven uw ramen? Of zijn uw ramen nog niet aan vervanging  toe, maar u wil genieten van het comfort van rolluiken. Dan zijn voorzetrolluiken de ideale oplossing voor u! Voorzetrolluiken kunnen zonder probleem nadien geplaatst worden.


Screens

Het plaatsen van screens verhoogt het comfort van uw woning. Ze bieden u de mogelijkheid om zelf te kiezen wanneer u de zonnewarmte binnenlaat of juist wil buitenhouden. Zo kunt u bij het plaatsen van Buitenscreens tot 85 % van de zonnewarmte buiten houden

Screens kunt u plaatsen in een voorziene ruimte boven het raam. Bij deze vorm van plaatsing zijn de kast en geleiders netjes weggewerkt in de spouw van de gevel. 

Indien bij de bouw van u woning geen ruimte voorzien is kunnen de screens ook zonder probleem op de gevel geplaatst worden. 

Voor de afwerking van uw screens is er een uitgebreid aanbod. Zo is er een zeer ruime keuze aan doek kleuren en heeft u voor de afwerking van de screenkast en geleiders keuze uit een zeer uitgebreide waaier van Ral kleuren.


Zonnescherm

Het plaatsen van een zonnescherm bied een meerwaarde aan uw terras. Het zorgt voor schaduw op een warme zomerdag of bescherming bij een plotse regenbui. 

De bediening van de zonneschermen kan manueel of met elektrische bediening gebeuren.